Hírek - Palánta Iskola
Palánta.hu
Palánta Általános iskola 2085 Pilisvörösvár, Kisvasút utca 5.
Tel/Fax: +3626374457

A 2014/2015-ös tanév kezdésével kapcsolatos információk
2014 08 22.

Már csak néhány nap, és ismét találkozunk. A legfontosabb információkat összegyűjtöttük, azokról a címekre kattintva olvashatnak részletesebb tájékoztatást.

Augusztus 29-én, pénteken 16:30-tól mindenkit szeretettel elvárunk a tanévnyitó ünnepségre!

TANKÖNYVVÁSÁRLÁS 

SZEPTEMBERI EBÉD BEFIZETÉSE 

KERTRENDEZÉS


KERTRENDEZÉS
2014 08 22.

Olyan lelkes, önkéntes apukák és anyukák jelentkezését várjuk, akik szívesen részt vesznek az iskolaudvar takarításában, rendezésében az évnyitót megelőző néhány napon. Ez napi maximum 2 órát venne igénybe, és ha sikerül 4-5 embernek csapattá alakulnia, 2 nap alatt végeznénk a két udvar rendbetételével.
A munkára augusztus 25-26. (hétfő, kedd) napokra lehet jelentkezni Szabó Andrea kolléganőnél.


SZEPTEMBERI EBÉD BEFIZETÉSE
2014 08 22.

Az ebédbefizetésre a tankönyvek kiosztásával együtt kerül majd sor. Szeptemberben 22 tanítási nap van, ez összegszerűen 11 352 Ft-ot jelent.

Kérjük, hogy augusztus 22-ig szíveskedjetek írásban vagy telefonon jelezni felénk gyermeketek étkezési szándékát, illetve azt, hogy a térítési díj tekintetében rendelkezik-e a gyermek bármilyen kedvezményre jogosító dokumentummal, vagy történt-e módosulás a tavalyi tanévhez képest.
Tartós betegség esetén orvosi igazolás, nagycsaládos státusz esetén a családi pótlék mértékét igazoló határozat vagy banki kivonat szükséges.
 
A rendelkezést követően e-mailben tájékoztatunk mindenkit a befizetendő összegről, melyet készpénzben augusztus 27-én és 28-án tudtok kiegyenlíteni. Ezen alkalommal kérem, hogy hozzátok magatokkal az esetleges kedvezményre jogosító igazolásokat is.
 
 
Befizetési vagy átutalási határidő: augusztus 28. szerda
A kedvezményezett pontos neve: Piliscsabai Palánta Általános Iskola
Számlaszám: 65700141-14005675
Közlemény: szeptemberi ebéd
 
Az ebédet csak azoknak a gyerekeknek rendeljük meg, akiknek befizették az ebéd összegét!


Tanévnyitó
2014 08 22.

Augusztus 29-én, pénteken 16:30-tól mindenkit szeretettel elvárunk a tanévnyitó ünnepségre!

Sok iskolában ez csak egy hivatalos rendezvény. Nálunk ez az alkalom arról szól leginkább, hogy közösségünknek új tagjai lesznek. Az érkező kisdiákokat szeretnénk hagyományainknak megfelelően, ünnepélyes keretek között befogadni.
 
- Mi az, hogy szertartás? - kérdezte a kis herceg.
- Az is olyasvalami, amit alaposan elfelejtettek - mondta a róka. - Attól lesz az egyik nap más, mint a másik, az egyik óra különböző a másiktól.” Antoine de Saint-Exupéry
 
Szándékunk minden közösségi programunkon az adott ünnep üzenetének átadása, melyet a diákok nyelvén fogalmazunk meg, de az a felnőtteknek is szól. A szülők viselkedése és mintája erősebben hat az ilyen ceremóniákon, mint a tanárok bármilyen igyekezete. Ezért közös felelősségünk, hogy a gyermekek a valódi célokat, üzeneteket értsék meg! Törekszünk rá, hogy minden alkalom tömör és egyedi legyen, és kérjük, hogy Ti, felnőttek is csendes figyelmetekkel mutassatok példát arra, hogyan lehet közel 40 percig az adott ünnepre figyelni. Hiszen közös ünnepeink a hagyományok szolgálatán túl az összetartozás érzését is erősítik, ha azokról egyként gondolkodunk.
 
Az első tanítási nap: 2014. szeptember 1. hétfő
Az első tanítási óra 8:15 perckor kezdődik.


Rendelkezés az adó 1 százalékáról
2014 04 25.

A rendelkezésről szóló nyilatkozat elérhető oldalunkon. Nyomtatáshoz kattints a képre!

 

 


Beiratkozás
2014 04 23.

A 20. évfolyamunk leendő elsőseinek beiratására 2016. április 25-én, 26-án és 29-én lesz lehetősége a szülőknek, 8 és 15 óra között.

A beiratkozásra a következő dokumentumokra lesz szükség:

• születési anyakönyvi kivonat
• lakcím azonosító kártya
• diákigazolványt igénylő adatlap + 1400 Ft (az adatlapot az okmányirodában kell kérni és a fényképet is ott készítik a gyermekről)
• óvodai szakvélemény
• a gyermek TAJ száma
• oltási kiskönyv
• kitöltött nyilatkozat a gyermek felügyeleti jogáról (a sablon innen letölthető)Közelgő események
KAPCSOLAT
Várjuk szíves érdeklődését a Palánta Iskolával, felvétellel, hivogatókkal kapcsolatban.
@