Nyílt napok - Palánta Iskola
Palánta.hu
Palánta Általános iskola 2085 Pilisvörösvár, Kisvasút utca 5.
Tel/Fax: +3626374457

Nyílt napok

Iskolánkban a tavalyi évhez hasonlóan korábban hirdetjük meg a nyílt napjainkat. Az idei tanévben is két alkalmat biztosítunk, ahol az érdeklődő szülők, szakemberek betekintést nyerhetnek a mindennapjainkba.

A 2017/2018-as tanév nyílt napjai:
  1. 2017. október 16. hétfő
  2. 2017. december 5. kedd

A nyílt napok mindkét alkalommal 8:15 és 13:00 óra között zajlanak. A tanórákra elektronikus úton lehet jelentkezni, a lap alján megjelenő jelentkezési felületen. A felület egy héttel a nyílt nap előtt (azaz október 9-én, illetve november 28-án) nyílik meg.

Nyílt napjainkon 2-8. osztályok életébe nyerhetnek bepillantást.

Egy tanterembe (a teremben zajló tanórák biztonsága érdekében) maximum 6 vendég ülhet be egy tanórán. Kérjük ezért azokat az családokat, ahonnan többen is eljönnének ezen a napon, hogy egyszerre csak egy érdeklődő menjen be az adott tanórára, adjanak lehetőséget más érdeklődő családoknak is!


Az iskola ismertetését követően bemutató órákon szemléltetjük előminősített referenciaintézményünk egyedi, tanulmányi versenyeken is elismert, sikeres oktató munkáját, és ízelítőt kaphatnak a vendégek az oldott légkörben zajló, egymás megbecsülésére építő iskolai életből.

Mivel fontosnak tartjuk, hogy az órát látogatók értsék, hogy mi folyik majd benn a tantermekben, a tanórákra csak olyan vendégeket tudunk fogadni, akik részt vesznek ezen a reggeli ismertetőn és/vagy a tanórák utáni beszélgetésen is.
Megértésüket köszönjük!


Várjuk Önöket szeretettel!
Közelgő események
KAPCSOLAT
Várjuk szíves érdeklődését a Palánta Iskolával, felvétellel, hivogatókkal kapcsolatban.
@