Kedves Érdeklődők!

Elsős lesz gyermekük? Egy család életében fontos és nagy felelősséggel járó döntés az iskolaválasztás, a gyermek egyéniségének megfelelő iskola megtalálása. Előminősített referenciaintézményünk, a Palánta Általános Iskola ebben a tanévben is több olyan lehetőséget hirdet, ahol az érdeklődő szülők megismerkedhetnek pedagógiai programunk legfontosabb elemeivel, és betekintést nyerhetnek az osztályok mindennapjaiba. A 2023/2024-es tanévben 2 nyílt napon is ellátogathatnak hozzánk: 1. 2023. november 29-én, szerdán     elsősorban ide várjuk azokat a családokat, akiknél a gyermek 2024 szeptemberében kezdi az iskolát, mert a  májusi nyílt nap már a Hívogató után van 2. 2024. május 14-én, kedden. Osztályonként egyszerre 6 felnőtt vendéget tudunk fogadni, ezért a jelentkezés regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a honlapunkon november 22-én 16 órától megnyíló felületen tudnak. (Természetesen a helyszínen is be lehet jelentkezni az órákra, de csak az üres helyekre, a tanórák megtartásának biztonsága érdekében.) A nyílt nap programja:

page1image11914912

A gyerekek az ún. Hívogató foglalkozásokon ismerkedhetnek majd meg iskolánkkal és a leendő tanítókkal.
A Hívogató foglalkozásokra azokat a családokat várjuk, akik szeretnék, hogy gyermekük 2024 szeptemberében a Palántában kezdje meg iskolai tanulmányait.

A foglalkozássorozat célja, hogy a résztvevő családok és az iskola közösen döntsön arról, hogy a gyermek számára a Palánta-e a leginkább megfelelő iskola. A gyermekek leendő tanítóikkal játszanak, ismerkednek az iskolás munkaformákkal és egymással.
A szülők pedagógusokkal, palántás szülőkkel beszélgetnek az iskoláskor elérésének családi és iskolai feladatairól, a Palánta Iskola programjáról.

Remélem, találkozunk a nyílt napjainkon és a Hívogatókon is, szeretettel várjuk Önöket!

Esztergomi Katalin
a Palánta Általános Iskola igazgatója

A nyílt napra a regisztráció lezárult.

9:00 - 9:45
1. osztály
2. osztály
3. osztály
4. osztály
5. Csuszka osztály
5. Méhecske osztály
6. CS osztály
6. V osztály
10:15 - 11:00
1. osztály
2. osztály
3. osztály
4. osztály
5. Csuszka osztály
5. Méhecske osztály
6. CS osztály
6. V osztály
11:10 - 11:55
1. osztály
2. osztály
3. osztály
4. osztály
5. Méhecske osztály
5. Csuszka osztály
6. CS osztály
6. v osztály